időjárás 21°C Félix 2023. június 9.
logo

Márki-Zay a guruló dollárokból fizeti elveszített pereit

Magyar Nemzet
2023.03.30. 13:42 2023.03.30. 14:17
Márki-Zay a guruló dollárokból fizeti elveszített pereit

Újabb elképesztő, önleleplező nyilatkozatott adott a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje, ezúttal a hódmezővásárhelyi televízió március 29-i adásában, ahol egy egymillió forintos bírósági büntetéséről kérdezték. Márki-Zay Péter itt kifejtette, hogy az egymilliós bírságot az Amerikából érkezett kampánypénzekből fizeti majd ki anélkül, hogy ő csődbe menne. 

Tehát, ha ennek ellenére a tévedésem miatt a bíróság majd valamekkora büntetést kiró, azt nyilván be fogom fizetni, mint ahogy tavaly, amikor tárgyalás nélkül a kampányidőszakban én nem értem rá elmenni, és emiatt ott távollétemben egymillió forint bírságra ítéltek. Azt is ki fogom fizetni, nyilván hál’ Istennek a kampánypénzekből anélkül, hogy én csődbe mennék. Még mindig nagyon sok kedves támogatónak köszönhetően, ezekkel a perekkel engem nem fognak csődbe vinni egyhamar. Nagyon szépen köszönöm a támogatást ilyen szempontból!

 – fogalmazott Márki-Zay Péter.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Török János/Délmagyarország)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.