Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Kiderült, miért hajtott a tömegbe egy autós a Hungária körúton, megszólalt egy szemtanú is

A járdára hajtott és több gyalogost is elsodort egy autó a Kerepesi út és a Hungária körút kereszteződésénél kedden reggel – tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) aPolice.hu oldalon.

Magyar Nemzet
2023. 03. 14. 11:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A járdára hajtott és több gyalogost is elsodort egy autó a Kerepesi út és a Hungária körút kereszteződésénél kedden reggel – tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Police.hu oldalon.

A gépjármű vezetője azt mondta a rendőröknek, hogy rosszul lett, ezért hajtott fel a járdára; a mentők kórházba vitték a 27 éves sofőrt.

Megszólalt egy balesetben érintett nő is

8 óra 10 perckor történt, jöttünk a metrótól. Ott álltunk a zebránál, vártuk a zöld lámpát, amikor egyszer csak azt vettük észre, hogy egymás hegyén-hátán borulunk. Hátranéztem, és az a fekete autó arról jött, a Hungáriáról és felpattant a padkára. Elkezdtünk felállni és mindenki kérdezte, hogy ki milyen sérülést szenvedett. Aztán már itt volt a rendőrség

 – mondta a Borsnak Katalin.

Egyedül a sofőr ültették mentőautóba. Úgy tudja, az ijedtségen kívül a gyalogosok közül senki nem szenvedett komolyan sérülést,csak egy fiú panaszkodott térdfájdalmakra.

Borítókép: képek a balesetről (Fotó: Bors/Máté Krisztián)

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.