időjárás 18°C Cintia , Norbert 2023. június 6.
logo

Nevelt kislányait és a kiskorú barátnőjüket is szexre kényszerítette egy férfi Fejér vármegyében

MAGYAR NEMZET
Forrás: 24.HU
2023.03.30. 16:47 2023.03.30. 17:20
Nevelt kislányait és a kiskorú barátnőjüket is szexre kényszerítette egy férfi Fejér vármegyében

Minősített szexuális és más bűncselekmények miatt indítványozta a Fejér Vármegyei Főügyészség annak a férfinak a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy szexuális cselekményeket végzett a nevelt kislányaival és azok kiskorú barátnőjével.

A Fejér Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi akkor szexuálisan zaklathatta a nevelt kislányai barátnőjét, amikor az 2020 augusztusában egyszer náluk töltötte az éjszakát.

A férfi rendszeresen erőszakoskodott a házastársa kiskorú lányaival. Egyikkel nagyjából két éven keresztül. A szörnyűségek egészen addig tartottak, amíg az anyuka el nem költözött tőle a kislányaival. A férfi mindkét gyermeket megfenyegette, hogy senkinek ne szóljanak a történtekről − olvasható a 24.hu cikkében.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és letartóztatta a férfit. A végzés végleges.

Az eredeti cikk Nevelt kislányait, és a barátnőjüket is szexre kényszerítette egy Fejér vármegyei férfi címen érhető el a 24.hu oldalon.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pixabay)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.