Példátlan dologgal vádolták meg a mentőket családi veszekedés közben

A vérző fejű, ittas betegnek csak olaj volt a tűzre, hogy a felesége be akart szállni vele a mentőkocsiba.

Munkatársunktól
Forrás: Országos Mentőszolgálat2023. 03. 10. 18:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kellemetlen helyzetbe hozta egy beteg férfi a mentőket, akik azért érkeztek a helyszínre, hogy ellássák és a kórházba szállítsák őt.

Hatalmas családi veszekedés kerekedett tegnap egy budapesti helyszínen abból, hogy egy ittas, 35 év körüli sérült szerint felesége „kacérkodott” az őt éppen ellátó életmentőkkel 

– írta az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán. Hozzátették: 

a féltékenységi vita igencsak kellemetlen helyzetbe hozta bajtársukat, ezért rekordgyorsasággal látták el a vérző fejsebet és igyekeztek mielőbb elhagyni a helyszínt a sérülttel. 

„A nő azonban szeretett volna férjével tartani a mentőben, ami csak olaj volt a tűzre. A férfi szerint ez csak ürügy lenne a további beszélgetésre a mentőkkel, így ő elutasította a kíséretet. Bajtársainknak végül sikerült csillapítani a kedélyeket és stabil állapotban kórházba szállítani a sérültet, akit szerető felesége autóval követett a sürgősségire. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!” – írták posztjukban.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.