Rejtélyes, hátizsákos embert keres a rendőrség + fotók

Képeken, amint a titokzatos férfi ellopja valakinek az összes pénzét.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 03. 29. 15:09
sziréna rendőrautó Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezúttal az érdi nyomozók kérik a publikum segítségét az azonosításhoz. Történt ugyanis, hogy egy hátizsákos – az alábbi felvételeken látható férfi – még január 30-án délelőtt háromnegyed tizenegy körül egy, a Budapest-Kelenföld–Százhalombatta útvonalon közlekedő vonaton 

ellopott egy iratokkal, bankkártyákkal és pénzzel tömött tárcát, valamint egy türkizkék mobiltelefont is.

A férfiról kamerafelvételek is vannak, de lássuk alább a képeket.

Forrás: Police.hu

Az Érdi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón – írja a Police.hu.

Forrás: Police

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Kurucz Árpád)



 

 



 

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.