Csütörtökre és péntekre virradóan fagy is jöhet

Csütörtökön és pénteken gyenge faggyal és talaj menti faggyal több helyen is számolni kell.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 26. 18:24
null
Homokkomárom, 2016. október 8. Deres virág egy legelõn, Homokkomárom közelében 2016. október 8-án, napfelkeltekor. A térségben ma fagyott elõször, hajnalban mínusz 4 fokot mértek. MTI Fotó: Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fagyzugos helyeken, az Északi-Középhegység völgyeiben pár fokkal fagypont alá is eshet a hőmérséklet, de az Alföld derült, szélcsendes részein is kialakulhat talaj menti fagy – olvasható az Időkép előrejelzéséből.

Péntekre virradóan több helyen valószínű nulla fok közeli hőmérséklet, talaj menti fagy, valamint az északi völgyekben lesz ismét csípős a reggel. A jó hír azonban, hogy tartós fagytól nem kell tartani, hiszen hétvégére felmelegszik az idő.

Borítókép: Talaj menti fagy (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.