Díjmentesen utazhat a pápalátogatás ideje alatt

Ferenc pápa április 29–30. közötti budapesti látogatásának idején érvényes a kedvezmény.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 14. 15:11
FERENC pápa
Vatikánváros, 2023. április 12. Ferenc pápa heti általános audienciát tart a vatikáni Szent Péter téren 2023. április 12-én. A katolikus egyházfõ április 28-30. között apostoli látogatást tesz Magyarországon. A Szentatyának ez lesz a 41. külföldi látogatása, mióta 2013 márciusában Róma püspökének választották. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari Fotó: Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A MÁV-Volán-csoport és a GYSEV díjmentes utazást biztosít az ország bármely pontjából a fővárosba az április 29-én a Papp László Sportarénában tartandó rendezvényre, valamint az április 30-i, a budapesti Kossuth téri szentmisére érkező és onnan hazatérő zarándokok számára –  közölte a MÁV pénteken az MTI-vel.

A díjmentesség a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. menetrend szerinti járatainak 2. osztályú kocsijain, valamint a Volánbusz Zrt. menetrend szerinti járatain érvényes. Ugyanakkor az esetlegesen szükséges felárakat, valamint az 1. osztály díjkülönbözetét az utasnak meg kell fizetnie – írják a közleményben

A díjmentes utazáshoz regisztrációs jegy megváltása nem szükséges, a további technikai részletekről az érintett közlekedési szolgáltatók folyamatosan tájékoztatják az utasokat – tájékoztatott a MÁV.

Borítókép: Ferenc pápa (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.