Eljárást indított a rendőrség a társaikat bántalmazó, megalázó diáklányok ellen

Következménye lesz a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei hírportál, a BOON birtokába került videón látható megdöbbentő eseményeknek.

MAGYAR NEMZET
Forrás: BOON.HU2023. 04. 19. 20:54
Forrás: BOON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Döbbenetes videókat juttattak el a BOON szerkesztőségébe, amelyen az látszik, hogy fiatal, vélhetően középiskolás lányok hogyan bántalmazzák, illetve alázzák meg társaikat. Mindkét felvétel Miskolcon készült, az egyik a Miskolc Pláza parkolóházában, a másik pedig annak a tetején.

A két videót eljuttatták a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol vizsgálni kezdték őket. Most arról tájékoztatták portált, hogy a parkolóházban készült felvételen látható események kapcsán a tettleg becsületsértés elkövetése állapítható meg, amely miatt magánindítványt terjeszthet elő az áldozat. A rendőrségre egyelőre ilyen bejelentés nem érkezett.

A másik videón szereplők – amely az épület tetején készült és letérdeltetik rajta a lányt – viselkedése felveti a kényszerítés bűntett gyanúját, amely miatt a rendőrkapitányság el is indította a büntetőeljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A közösségi oldalon a BOON cikke alatt meglehetősen indulatos hozzászólások születtek és többen egymásnak is estek. Míg az idősebbek mélyen elítélik a videón látottakat, addig a fiatalok még viccesnek is találják a látottakat. A rendőrségi eljárás azonban bizonyítja, hogy bizony az ilyen eseteket nagyon is komolyan veszik és súlyos következménye is lehet.

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Borítókép forrása: Videa

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.