Megdöbbentő videók: így bántalmazták és alázták társaikat a miskolci diáklányok!

Egészen elképesztő felvételek jutottak a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei hírportál, a Boon birtokába, amelyeket eljuttattak a rendőrségnek is.

Forrás: BOON.HU2023. 04. 18. 21:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Döbbenetes videókat juttattak el a Boon szerkesztőségébe, amelyen az látszik, hogy fiatal, vélhetően középiskolás lányok hogyan bántalmazzák, illetve alázzák meg társaikat. Mindkét felvétel Miskolcon készült, az egyik a Miskolc Pláza parkolóházában, a másik pedig annak a tetején.

A tetőn készült videón egy lány megalázása látszik. Több társa veszi fenyegető módon körbe, miközben a videót készítő biztatja őket: „Pofozd meg, fejeld meg” – kiabálja oda. Az egyik lány végül megüti a fenyegetett társát, aki ennek hatására „meghunyászkodik” és letérdel támadói előtt. A videón még hallatszik, hogy egy másik lány elképedve azt mondja: „Most kajak g…ci ennyire megalázzátok egymást?”

A másik felvételen a parkolóházban másik társaság szerepel, szintén többen fenyegetnek egy lányt, kiabálva vele, majd meg is ütik, miközben a videót készítő elképedve, „Úh g…ci” káromkodással csodálkozik rá az esetre.

A felvételek nem csak arra bizonyítékok, hogy a középiskolás lányok között is dívik egymás bántalmazása és megalázása, hanem arra is, hogy továbbra is készülnek az ilyen esetekről is felvételek, amelyek körbeküldözése, nyilvánossá tétele további megalázást jelent annak, aki a bántalmazást elszenvedni.

Nem utolsó sorban arra is, hogy milyen csúnyán beszélnek a mai tinik.

Utóbbi nem számít bűncselekménynek, ellentétben a bántalmazással, a megalázással, terrorizálással, a felvételek készítésével és közzétételével.

A két videót eljuttatták a miskolci rendőrkapitányságra, ahol vizsgálják őket, későbbre ígértek tájékoztatást arról a portálnak, hogy milyen bűncselekményekkel és következményekkel kell szembenézniük a felvételen szereplőknek és az azokat készítőknek.

Az eredeti cikk Megdöbbentő videók: Így bántalmazták és alázták társaikat a miskolci középiskolás lányok! címen érhető el a Boon oldalán.

Borítókép forrása: Videa

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.