A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Videón, ahogyan lángol a hatalmas tűz Soroksáron

Az Ócsai úton egy hulladékhasznosító telepen fém- és műanyaghulladék gyulladt meg korábban.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 29. 8:03
Budapest, 2023. április 28. Létráról oltják a lángokat tûzoltók a XXIII. kerületben, ahol tûz ütött ki egy autóbontóban 2023. április 28-án. MTI/Illyés Tibor Fotó: MTI Fotószerkesztőség/Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton kora reggel még háromszáz négyzetméteren égett a soroksári autóbontóban előző nap keletkezett tűz – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.

A tűzoltók pénteken késő estére akadályozták meg a tűz továbbterjedését Budapest XXIII. kerületében, az Ócsai úton egy hulladékhasznosító telepen, ahol mintegy kétezer négyzetméteren, tizenöt-tizenhat méter magasan összehordott fém- és műanyaghulladék gyulladt meg korábban.

A tűz helyszínéről felszálló sűrű, fekete füst Budapest több pontjáról is jól látható volt.

Szombaton még több mint húsz hivatásos és önkéntes egység továbbra is nagy erőkkel oltotta a lángokat. A munkálatokat a fővárosi katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja – írták.

 

 

Borítókép: Tűz Soroksáron (MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.