Így locsolkodtak idén a magyar politikusok

A teljesség igénye nélkül öszzegyűjtöttük néhány kormánypárti és baloldali politikus húsvéti locsolásról megosztott posztját.

Magyar Nemzet
2023. 04. 10. 16:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor

A magyar miniszterelnök húsvét vasárnapján már tartott főpróbát unokáival, amikor a versmondást és az azt követő locsolás szokását gyakorolták. Hétfőn pedig áldott híúsvétot kívánt a miniszterelnök, hivatalos oldalán megosztott képével.

 

Szentkirályi Alexandra

A kormányszóvivő húsvéthétfőn megoszott képével és hozzáírt megjegyzésvel biztosította követőit, bár ma van a napja, őt már múlt héten meglocsolták Hollókőn. 

 

Dömötör Csaba

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára elbüszkélkedett vele, hogy már a kisfia is tudta a locsolóverset. „Ez volt a második apa-fiús locsolkodásunk. Most már ő is tudta a verset” – írta posztjához Dömötör Csaba.

Varga Mihály

 

Indul a nagykun locsolócsapat. Szabad-e locsolni?

 

– írta a pénzügyminiszter a két fiával készített közös képéhez.

 

Tállai András

A Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára Mezőkövesden locsolta meg a matyó viseletben jelenlévő hölgyeket. 

 

Németh Szilárd

A Fidesz alelnöke Munkácsy Mihály Húsvéti locsolás képével idézte fel az ünnepi hagyományt.

 

Márki-Zay Péter

Ellenzéki részről Márki-Zay Péter is feltöltött a Facebook-oldalára egy locsolós képet. Hogy végül ment-e idén locsolni, az nem derült ki.

 

Novák Előd

A Mi Hazánk alelnöke három gyermekével készített fotójával kívánt áldott húsvétot.

 

Jakab Péter

Az elmúlt másfél év politikai szempontból sem hozott diadalmenetet Jakab Péternek, a közösségi médiában aktív politikus mindenesetre a húsvéthétfőt sem hagyta ki a Facebookon.

 

Fekete-Győr András

A Momentum egykori elnökéről legutóbb harcias felvételeket láthattunk, amint építési kordont bont, ezúttal békésebb arcát mutatva gyermekével és egy másik kisgyermekkel látható azon a fényképen, amelyet az otthoni locsolkodásról készítettek.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.