Lázár János akcióhősnek állt, filmplakáton reklámozza a vármegyebérletet

A kedvezményes utazásra jogosító bérlet mától megvásárolható.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 04. 24. 12:17
LÁZÁR János
Nyíradony, 2023. január 26. Lázár János építési és közlekedési miniszter beszédet mond a hajdú-bihari Nyíradonyban, az Erdei Harmónia látogatóközpont avatásán 2023. január 26-án. A beruházást a Gúth-Keled Idegenforgalmi és Természetvédelmi Közhasznú Egyesület több mint 800 millió forint, pályázaton elnyert európai uniós és hazai állami forrásból valósította meg. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meglepő képmontázs került ki vasárnap este Lázár János építési és közlekedési miniszter Facebook-oldalára – szúrta ki a Mandiner. A fotón egy busz kormánya mögött ül a tárcavezető a sajtófőnöke, Krakkó Ákos társaságában, miközben a kép alsó részén egy jelenet látható az 1994-es, Féktelenül című amerikai akciófilmből.

A kép alján arról tájékoztatnak, hogy a kedvezményes utazásra jogosító bérlet április 24-től már elérhető a MÁV applikációjában. Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy május 1-jétől korlátlanul lehet utazni az új vármegyebérletekkel és országbérlettel a MÁV-Start, a Volánbusz, a MÁV–HÉV és a GYSEV helyközi járatain. A mobileszközökre letölthető MÁV-applikációban megkezdődött a május 1-jétől használható vármegye- és országbérlet elővételi értékesítése. 

Eddig mintegy 1,1 millióan töltötték le a mobilalkalmazást, amivel naponta átlagosan 64 ezer belföldi menetjegyet és jellemzően 1000–1300 bérletet vásárolnak. A tárcavezető egyébként egy videót is posztolt hétfő reggel, hogy még több információt osszon meg a követőivel. 

Borítókép: Lázár János (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.