Már kapható az új szuperbérlet, tízezreket is spórolhatnak a családok

Május 1-jétől korlátlanul lehet utazni az új vármegyebérletekkel és országbérlettel a MÁV-Start, a Volánbusz, a MÁV–HÉV és a GYSEV helyközi járatain.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 24. 10:02
Budapest, 2021. július 21. Utasok csomagokkal a fõváros Déli pályaudvarának peronján a MÁV Start Zrt. Keszthely felé induló egyik InterCity (IC-s) vonatának egyik számozott kocsija felé tartanak, ahova a megváltott helyjegyük szól. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mobileszközökre letölthető MÁV-applikációban megkezdődött a május 1-jétől használható vármegye- és országbérlet elővételi értékesítése – tájékoztatta az MTI-t a MÁV–Volán-csoport.

Az új bérletekkel májustól korlátlanul lehet utazni a vármegyéken, illetve országon belül a MÁV-Start, a Volánbusz, a MÁV–HÉV (a HÉV-szerelvényeken Budapest határáig) és a GYSEV helyközi járatain.

Több ezer, de akár több tízezer forinttal csökkenhet a családok havi közlekedési ráfordítása, ha a szülők és a gyerekek is rendszeresen ingáznak a munkahelyük, illetve az iskolájuk és az otthonuk között. Hétvégi kiránduláshoz, rokonlátogatáshoz is igénybe vehetők ezeket a bérletek.

Eddig mintegy 1,1 millióan töltötték le a mobilalkalmazást, amivel naponta átlagosan 64 ezer belföldi menetjegyet és jellemzően 1000–1300 bérletet vásárolnak.

A MÁV–Volán-csoport azt javasolja utasainak, hogy böngésszék az Országbérlet weboldalt, így a MÁV-appban, a pénztáraknál és az automatáknál is egyszerűbben és gyorsabban tudnak jegyet és bérletet vásárolni.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Jászai Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.