Megint jön a hétvége, megint nem jár a 3-as metró, és megint hideg lesz

Kell még valami?

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 13. 11:09
null
Budapest, 2020. január 20. A BKK Budapesti Közlekedési Központ által üzemeltetett M4-es metró egyik beérkezett Alstom Metropolis szerelvénye áll a Móricz Zsigmond téri mélyállomáson. MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Nagy Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M3-as metró helyett a teljes vonalon pótlóbusz közlekedik április 15-én és 16-án felújítási munkálatok miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel. Azt írták, a metrópótló busz útvonala és megállóhelyei a BudapestGO térképes felületén követhetők nyomon.

A Göncz Árpád városközpont és a Népliget között az 1-es villamosok kínálnak alternatív utazási lehetőséget, továbbá a 34-es és a 106-os autóbuszok változatlanul a Lehel térig, meghosszabbított útvonalon közlekednek – ismertette a BKK.

Emellett még hideg is lesz. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint a következő napokban is felhős, csapadékos időre van kilátás, köszönhetően annak a frontrendszernek és mediterrán ciklonnak, amely eléri a Kárpát-medencét.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTVA/Nagy Zoltán )

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.