Mutatjuk, mit talált a NAV a fagyasztott húsok alá rejtve

Fagyasztott húsok alá rejtve mintegy 1200 doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak a NAV munkatársai Hegyeshalomnál egy román sofőr hűtőkocsijában – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kedden az MTI-vel.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 11. 13:59
Borítókép: illusztráció (MTI/EPA/Christian Bruna)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt írták, a postacsomagoknak álcázott adózatlan cigarettát Angliáig vitte volna a férfi.

A hűtőkocsi sofőrje a bemutatott papírok szerint 800 kilogramm feladott csomagot szállított. A különböző feladók és címzettek neveivel ellátott egyforma hungarocell tömbökben a felső öt centiméter fagyasztott hús alatt, nejlonnal szigetelt csomagolásban 1215 doboz magyar zárjegy nélküli cigaretta volt

tudatta a vámhivatal.

A sofőr azt mondta, nem tudott a 2,6 millió forint értékű adózatlan rakományról.

A járőrök az illegális árut lefoglalták, jövedéki törvénysértés és költségvetési csalás miatt indítottak eljárást olvasható a közleményben.

Borítókép: illusztráció (MTI/EPA/Christian Bruna)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.