Négy kamion karambolozott az M1-esen

A ráfutásos baleset a külső sávban történt, csak a belső sáv járható az autópálya érintett szakaszán.

Magyar Nemzet
Forrás: OKF, Útinform, Rendőrség2023. 04. 24. 11:37
null
Budapest, 2013. december 4. Jármûvek haladnak a ködben az M1-M7-es autópálya bevezetõ szakaszán a XI. kerületi Budaörsi úton 2013. december 4-én. MTI Fotó: Beliczay László Fotó: Beliczay László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy kamion ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Tatabánya térségében, az 56-os kilométerszelvénynél.

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a tatabányai hivatásos tűzoltók kivonultak a helyszínre, ahová már a társhatóságok is megérkeztek.

A ráfutásos baleset a külső sávban történt, csak a belső sáv járható. Az érintett útszakaszon torlódásra figyelmeztetett a katasztrófavédelem.

A rendőrség tájékoztatása szerint 

személyi sérülés is történt a balesetben.

Az Útinform azt javasolja az autósoknak, hogy aki teheti, a 48-as jelű, szárligeti csomópontnál térjen le a pályáról. Visszatérni az 1-es főúton keresztül a 61-es jelű Tatabánya-centrum csomópontnál lehet.

Figyelmeztettek továbbá, hogy az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tatabánya térségében mozgó terelés mellett tisztítási munkákat végeznek. A 38-as kilométertől a 67-es kilométerig az aktuális munkaterületnél sávzárásra kell készülni.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Beliczay László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.