Több kilométeres dugó alakult ki az M7-esen és az M3-ason is

Baleset miatt torlódik a forgalom az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a kápolnásnyéki lehajtó előtt – közölte az Útinform péntek délelőtt a honlapján.

Munkatársunktól
Forrás: MTI2023. 04. 07. 11:33
Tárnok, 2015. július 24. Araszoló autók az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon Tárnok közelében, miután négy autó ütközött Martonvásár közelében 2015. július 24-én. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt írták, hogy a sérült járművek a leállósávon vesztegelnek, a forgalmat nem akadályozzák, de több kilométeres torlódás alakult ki.

Torlódnak a járművek az M3-ason is

Baleset miatt torlódnak a járművek az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető odalán, Kerekharaszt térségében – közölte az Útinform pénteken, nem sokkal 13 óra előtt a honlapján. Azt írták, hogy a sávlezárás már megszűnt, de az erős forgalom miatt óriási torlódás alakult ki. A forgalmi akadályt a 27-es jelű, Vác/Gödöllő csomóponton lehajtva Hatvanig a 3-as főúton lehet elkerülni.

Korábban beszámoltunk róla, hogy az ország keleti részében hó vagy havas eső esik. A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata többnyire vizes, sónedves, helyenként havas, latyakos szakaszokra is számítani kell. A látási viszonyok ezzel együtt is általában kielégítők.

Borítókép: illusztráció. (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.