A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Több mint ötszáz migráns ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Az elmúlt héten az ország területén 1159 határsértőt tartóztattak fel és kísértek vissza. A megelőző héten a feltartóztatottak száma 1525 volt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 03. 7:39
202200727 magyar szerb hatar migransok havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken 250, szombaton 181, vasárnap 107 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a rendőrök – tájékoztatott honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság. Mint írták, az ország belsejében 14 határsértőt elfogtak, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. 

Az elmúlt héten az ország területén 1159 határsértőt tartóztattak fel és kísértek vissza. A megelőző héten – március 20-tól 26-ig – a feltartóztatottak száma 1525 volt. 

Emellett az elmúlt héten az ország belsejében elfogtak 71 határsértőt, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt tíz gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki az összesítésből.

Borítókép: migránsok a magyar–szerb határnál (Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.