Videón a rejtélyes, piros cipős biciklitolvaj, akit a rendőrség nagyon keres

Napszemüveg és baseballsapka segítette a rejtőzködést.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 04. 17. 17:40
Rendőrautó Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lopás miatt nyomoznak a rendőrök a videón látható férfi után, ugyanis még március 24-én reggel fél nyolc körül a szombathelyi Boldog Brenner János Óvoda udvaráról egy fehér színű, lezáratlan kerékpárt tulajdonított el.

A rendőrségi portál arról is tájékoztatott, hogy a felvételeken látható, körülbelül 30-40 év körüli, 170-180 cm magas, zömök testalkatú férfi az elkövetéskor piros színű sportcipőt, fekete színű – oldalt fehér csíkokkal ellátott – melegítőnadrágot, szürke színű kapucnis pulóvert, továbbá egy fekete színű napszemüveget és egy ugyancsak fekete színű, fehér felirattal ellátott baseballsapkát viselt.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság ezért azt kéri, hogy aki a videón, illetve a képeken látható személyt felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-94/521-090-es telefonszámot, vagy – névtelensége megőrzése mellett – tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Police)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.