Bayer Zsolt szerint unatkozó hülye gyerekek tüntettek a karmelitánál + videó

A publicista erősen vitatja, hogy bármiféle „generáció cserben van hagyva”, pláne hogy százan sem demonstráltak, és azok is ingyentankönyvből tanulnak.

2023. 05. 05. 20:08
null
Budapest, 2023. május 3. Tiltakozó a lemezkerítést bontja a pedagógusok tervezett státusztörvénye elleni tüntetés vége után a Karmelita kolostornál tartott demonstráción 2023. május 3-án. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A héten is lezajlott az immár menetrend szerinti tüntetés a larmelita kolostornál. A Soros György és az Egyesült Államok érdekeit képviselő 444.hu a következő címet adta a tüntetésről beszámoló cikkének: Egy dühös és cserben hagyott generáció tüntetett a karmelita előtt. 

Akkor nézzük ezt a címet! 

Először is, mi az, hogy generáció? Ott voltak százan, százötvenen, kétszázan? Ez lenne egy generáció? Nem. 

Ez száz, százötven, kétszáz unatkozó hülye gyerek, akiket egyébként lelketlen, aljas, becstelen gazember politikusok visznek oda biodíszletnek.

Aztán hogy is vannak cserben hagyva ezek a fiatalok? Hogy van cserben hagyva ez a generáció? Cserben van hagyva ingyenes tankönyvvel, ingyenes iskolai étkeztetéssel, cserben van hagyva a világ legjobb diákhitelrendszerével, amit egyébként, ha vállalnak gyereket, vissza sem kell fizetni. Cserben vannak hagyva adómentességgel, és akkor csokról, kedvezményes lakáshitelről és miegyébről már ne is ejtsünk szót.

Így néz ki ma egy cserben hagyott generáció. Nincs itt cserben hagyva senki. 

Mondom még egyszer. arról van szó, hogy néhány száz, szemmel láthatóan középosztály vagy felső-középosztálybeli unatkozó hülye gyerek forradalmat játszik és azt álmodja, hogy hős lesz belőle. Azt álmodják, majd Majdant csinálnak Budapestből is. Nem lesztek ti hősök és nem fogtok forradalmat csinálni! És egyetlenegy dologért imádkozzatok – már ha tudtok imádkozni –, hogy a józan, normális magyar társadalmi többségnek egyszer ne fogyjon el a türelme!

Borítókép: Kordonbontó diák a karmelita kolostornál (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.