Elmossák az országot a zivatarok

A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 23 fok között valószínű, a Dunántúlon lesz a leghidegebb, Szabolcsban pedig a legmelegebb. Késő estére 11 és 15 fok közé hűl le a levegő.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat2023. 05. 14. 7:46
Heavy,Rain,Falling,On,The,Roof,And,Metal,Gutter,Of
1987818464 Fotó: Budimir Jevtic Forrás: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Túlnyomóan borult idő várható, viszont északkeleten délelőtt még vékonyabb lesz a felhőtakaró, de délutánra az északkeleti határnál is beborul az ég. A kiterjedt csapadékzóna északkeletebbre helyeződik, késő délután már csaknem országszerte várható eső, zápor.

Többfelé jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás, a Tiszántúlon kevésbé valószínű a nagyobb mennyiségű eső. 

A Dél-Dunántúlon néhol beágyazott zivatar sem kizárt. A keleti, délkeleti légmozgás többfelé megélénkül, néhol megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 23 fok között valószínű, a Dunántúlon lesz a leghidegebb, Szabolcsban pedig a legmelegebb. Késő estére 11 és 15 fok közé hűl le a levegő.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.