A tömegverekedésben a kövek mellett előkerült egy kés, egy golfütő és egy hirdetőtábla is

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki mind a négy férfit.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 09. 13:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tapolcai Rendőrkapitányság egy negyvenéves gógánfai, egy tizenkilenc éves gyulakeszi, egy huszonegy éves badacsonytördemici és egy tizenkilenc éves sümegi férfit gyanúsít – írja a Police.hu

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. június 5-én délelőtt arról, miszerint Sümeg egyik utcájában több személy hangos szóváltásba keveredett egymással, ami dulakodásig fajult.

Egy gyulakeszi férfi szidalmazni kezdte két haragosát, a sümegi és a badacsonytördemici fiatalt az utcán, majd a zsebéből egy éles vágóeszközt vett elő, amivel szúró mozdulatokat tett az egyikük felé, aki egy, az utcán kihelyezett hirdetőtáblát kapott fel. A gyulakeszi fiatal ekkor kövekkel kezdte dobálni haragosait, akik a kődobálást is viszonozták, majd a gyulakeszi támadó elhagyta a helyszínt. Pár perc múlva azonban egy személygépjármű utasaként tért vissza, és annak ablakán egy golfütőt kitartva próbálta megütni a még mindig a helyszínen tartózkodó két embert. A jármű sofőrje, a gógánfai férfi pedig a járművet a járdára kormányozta, és megpróbálta elütni a sümegi fiatalt, aki ekkor egy, a közelben kihelyezett fém állványt vett magához, s miközben elugrott a jármű elől, arra ráütött, aminek következtében a gépkocsi megrongálódott.

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki mind a négy férfit.

A két 19 és a 21 éves fiatal ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, míg a 41 éves járművezető ellen közúti veszélyeztetés bűntett és járművezetés eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.