Felháborító: tizenéves fiúk alázták meg a társukat, fenyegették, lökdösték, megpofozták, megrúgták

Az áldozatnak még az egyik bántalmazó cipőjét is meg kellett csókolnia.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 09. 13:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai – írja a Police.hu

A rendőrök nyomozást indítottak az ügyben, melynek során azt állapították meg, hogy 

három fiatalkorú fiú az elkövető.

A videó egy iskola előtt készült 2023. június másodikán délután. 

A trió egyik tagja lökdöste, megpofozta és megrúgta a sértettet, majd arra kényszerítette, hogy megcsókolja a barátja cipőjét. Az embertelen és megalázó esetet egy harmadik társuk rögzítette.

A beszerzett adatok szerint a bűncselekmény elkövetésével egy 15 éves, egy 14 éves és egy 17 éves fiú gyanúsítható. Kettejüket már kihallgatták az esettel kapcsolatban, és harmadik társuk sem kerülheti el a gyanúsítást. A fiúk jelenleg szabadlábon védekezhetnek, nekik kényszerítés bűntette miatt kell felelniük.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a fiatalok figyelmét arra, hogy egy-egy – először akár viccesnek is tűnő – cselekedetük könnyen komoly, akár büntetőjogi következményeket is vonhat maga után. Ha ilyen jellegű bántalmazás, megalázás szemtanúja, esetleg áldozattá válik, kérjük, hogy forduljon azonnal a rendőrséghez!

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.