Hűtőszekrénnyel „birkózott” a sorozatbetörő, amikor rajta kaptak a rendőrök

Nehéz volt a megszerzett holmi, de nem kellett vele sokat bajlódnia.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 07. 07. 11:59
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Betörésekről érkeztek bejelentések sorban a jánoshalmi rendőrőrsre idén május végétől egészen július ötödikéig. Az akkor még ismeretlen elkövető éjszakánként csapott le, és büfékocsikat vett célba, de egyik alkalommal a vasútállomásra is betört. Az esetek többségében kártyaterminált, készpénzt és némi élelmiszert zsákmányolt – közölte a Police.hu.

Az egyik helyszínről üres kézzel távozott, amikor egy közelben lakó meghallotta a csörömpölését és megzavarta. A szemtanú egyből beszámolt a történtekről a rendőröknek, akik a bűnelkövető nyomába eredtek. Nem sokkal később egy parkban találtak a tolvajra, aki épp egy hűtőszekrénnyel „birkózott”. Mint kiderült, a betörőnek nem szegte kedvét, hogy egy szomszéd tetten érte, folytatta az útját, ami az állomáshoz vezetett. Ott tett szert az értékes, ámde meglehetősen nehéz holmira. Az elszállítással feltehetőleg meggyűlt a baja, viszont nem kellett sokáig bajlódnia, hamar elfogták a rendőrök.

A harminchét éves helybélit előállították és kihallgatták a lopások ügyében. A nyomozók a férfi őrizetbe vételéről határoztak és kezdeményezték a letartóztatását. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.