Szalagkorlátnak hajtott egy autó a 86-os főúton

Helyzetjelentés az utakról szombaton reggel.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform, OKF2023. 07. 01. 8:16
Szalagkorlátnak ütközött egy szerb embercsempész járműve 2023. június 9-én kora reggel az M0-M7 csomópontnál, Budaörs magasságában kilenc szír utassal Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó szombat reggel a 86-os főút 30-as kilométerénél, Zalalövő térségében. A balesethez a körmendi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – adta hírül a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A magyar–szlovák határszakaszon, a Dunán Neszmély és Dunaradvány között mától egy új kompátkelőt adtak át a forgalomnak. A komp 3,5 tonna össztömegig és díjmentesen használható!

Az országos közúthálózaton –Veszprém, Baranya, Nógrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Győr-Moson-Sopron és Békés vármegyékben napközben sokfelé dolgoznak folyamatosan az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál, fokozott óvatossággal vezessenek,továbbá, figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba – hívta fel a figyelmet a Katasztrófavédelem.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.