Halálos baleset történt Jászladányban, több kilométeres a kocsisor az M5-ösön

Teljes útlezárást rendeltek el a 3227-es számú úton, a jászladányi karambol helyszínén. Több úton is balesetek lassítják a haladást.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség, OKF, Útinform2023. 06. 30. 9:54
Rendőrség, rendőrautó, nyomozás, krimi, bűnügy, bűncselekmény Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsődleges információk alapján reggel fél kilenc körül halálos közúti közlekedés történt Jászladány belterületén, a 3227-es számú úton, az Újszászi út és Szegfű utca kereszteződésénél. A rendelkezésre álló adatok alapján 

egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze. 

A baleset következtében a teherautó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint frontálisan ütközött össze egy platós teherautó és egy kistehergépkocsi. A balesethez a jászkiséri önkormányzati tűzoltók vonultak ki a műszaki mentési munkálatokra.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére rendőri forgalomirányítás mellett teljes útlezárást rendeltek el az adott útszakaszon – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az útlezárást délután oldották fel, a helyszíni szemle befejezése után.

 

Több kilométeres a kocsisor az M5-ösön

Baleset történt az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán Lajosmizse térségében. A 71-es kilométernél a forgalmat a pihenőn keresztül terelik el. Az Útinform információi szerint két kilométer hosszan torlódnak a járművek.

Az M7-es autópályán Budapest felé Balatonlelle térségében a 138-as kilométernél egy műszaki hibás kamion áll a leállósávon.

Az 1-es főúton, Budaörs térségében két személyautó ütközött össze. A 9-es kilométernél félpályás korlátozás van érvényben.

A 35-ös főúton Hajdúböszörmény határában karambolozott két személyautó. A 67-es kilométernél egy sávon váltakozó irányban halad a forgalom.

A 491-es főúton Fülesd térségében egy sóderszállító kamion árokba borult. A 22-es kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták. Aki teheti, Vámosoroszi felé kerülhet.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.