Hatalmas erdőtűz Budapesten + videó

A tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre.

Magyar Nemzet
Forrás: katasztrofavedelem.hu2023. 08. 03. 17:54
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tíz hektáron ég az erdő aljnövényzete és a száraz fű a XVIII. kerületben a Gyömrői út, a Csévéző utca és a Bélatelepi utca közötti területen – adta hírül a katasztrofavedelem.hu.

Fotó: katasztrofavedelem.hu

A fővárosi hivatásos és önkéntes tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról oltották a lángokat.

– A fővárosi hivatásos és a Folyami Katasztrófavédelem és Speciális Mentő Egyesület, a lőrinci, a lőrinc-kertvárosi és a gyáli önkéntes tűzoltók hetvenhét fővel, tizennyolc tűzoltó gépjárművel és tizennégy vízsugárral, valamint kézi szerszámokkal előbb megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd eloltották a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt – tájékoztatott péntek reggel a Katasztrófavédelem, videót is mellékelve.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.