Interpol által is körözött személyt fogtak Budapesten a hatóságok

A fővárosi rendőrök két körözött férfit fogtak el egy budapesti szállón.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 08. 09. 13:08
Secret,Agent,Listens,On,The,Reel,Tape,Recorder.,Officer,Wiretapping
2150237491 Fotó: Only_NewPhoto Forrás: (Forrás: Shutterstock)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pestszentlőrinci rendőrök a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatósággal, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatósággal, valamint a helyi polgármesteri hivatallal közösen augusztus 4-én tartottak ellenőrzést külföldieket elszállásoló intézményekben – tudatta a BRFK a közleményben.

A rendőrök egy Fáy utcai szállóban fogták el a 43 éves M. Jánost, aki ellen hét körözés volt érvényben, magánokirat-hamisítás és több csalás miatt keresték. 

Elfogtak egy 51 éves román állampolgárt is, aki ellen az Interpol bukaresti irodája közlekedési bűncselekmény miatt adott ki körözést.

A két férfit előállították a XVIII. kerületi rendőrkapitányságra, kihallgatták, majd büntetés-végrehajtási intézetbe vitték őket.

Borítókép: Ilusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.