Európában hazánkban a legolcsóbb a háztartási energia

A rezsicsökkentésnek köszönhetően Magyarországon a legolcsóbb a háztartási energia Európában – közölte Németh Szilárd.

Forrás: MTI2023. 09. 13. 17:24
NÉMETH Szilárd
Budapest, 2023. augusztus 31. Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelõs kormánybiztos, jedlikes öregdiák beszédet mond a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium felújított és kibõvített épületének átadásán 2023. augusztus 31-én. Az intézmény 22,5 milliárd forintból újult meg. A teljes egészében államilag finanszírozott beruházás során az iskola régi épületrészét felújították és egy új épületrész is épült. Az iskolában színháztermet, sportcsarnokot, szaktantermeket, könyvtárt és kápolnát is kialakítottak. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rezsicsökkentésnek köszönhetően Magyarországon a legolcsóbb a háztartási energia Európában – írta szerdai Facebook-bejegyzésében Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos.

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal augusztus 31-ével zárult adatsora továbbra is azt mutatja, hogy

– a rezsicsökkentésnek köszönhetően – a magyarok kapják Európa legolcsóbb háztartási energiáját. Az átlagfogyasztás mértékéig minden magyar háztartás havonta 181 ezer forintot spórol meg

– közölte Németh Szilárd.

Borítókép: Németh Szilárd (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.