Felbosszantotta magát a nyíregyházi börtönben az egyik rab, elég rossz vége lett + videó

Nem kellett volna a börtönőrrel packázni.

Forrás: Origó2023. 09. 20. 15:58
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felbosszantotta magát június 12-én egy börtönben ülő nő, úgy gondolta tehát, hogy jó szórakozás lesz vizet önteni a padlóra. A csajkáját kétszer megtöltötte vízzel, és azt a földre borította – írja az Origó az ügyészség közleménye alapján.

A körletfelügyelő persze észrevette a dolgot, ezért rászólt, majd a zárkába lépett, és a nőtől elkérte a fémedényt, ami csak olaj volt a tűzre. 

Amikor a felügyelő a zárkából kiment, és a rácsot is behajtotta, a nő egy üres konzerves dobozba vizet töltött, és azt először a padlóra, aztán a rácson keresztül kétszer a börtönőrre öntötte.

Az ügyészség tettleges becsületsértés miatt emelt vádat az egyébként büntetlen előéletű nő ellen, és vele szemben próbára bocsátást indítványozott vádiratában. A zárka biztonsági kamerája rögzítette a bűncselekményt

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.