Több helyen is torlódások nehezítik a közlekedést, van ahol három kilométeres a sor

Így indult a szombat reggeli közlekedés.

Forrás: Útinform2023. 09. 23. 8:00
eső, vihar, autó, visszapillantó tükör, forgalom Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csak egy sáv járható az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, napközben torlódás várható  – írta az Útinform.  Jelenleg ugyanis a 22-es kilométernél lévő M0-s autóúti csomópontban a kihajtó ágon burkolatfelújítást zajlik.

Paks térségében a 6-os főúton árokba hajtott egy személyautó, a 105-ös kilométernél csak a fél útpálya járható. A magyar–román határszakaszon, 

az M43-as autópályán a Csanádpalota határátlépő előtt, az erős tranzitforgalom miatt három kilométeres a kilépő kamionsor.

A 42-es főúton, Berettyóújfalu térségében, a 28-as kilométernél, a Keleti-főcsatorna hídján javítják a dilatációs szerkezetet, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A Duna magyar–szlovák határszakaszán, a Neszmély és Dunaradvány között közlekedő komp leállt műszaki okok miatt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.