Eltévedt töltény sebzett halálra egy fiatal óvónőt Csejtén

Az eddig megjelent hírek szerint a tragédiát egy volt rendőr okozta, aki a lőfegyverét tisztította, ami véletlenül elsült.

Forrás: Paraméter, Joj TV2023. 09. 18. 18:19
Shooting clubs start training again
Shooting clubs start training again 27 May 2020, Brandenburg, Gadow, Wittstock/Dosse: Jürgen Kontak, president of the Gadow Shooting Club, shoots at the shooting range for revolvers and pistols with a revolver, wearing a mouth-nose guard. The club reopens for training on 06 June after being closed due to Corona. Photo: Christoph Soeder/dpa-Zentralbild/ZB (Photo by Christoph Soeder / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP) Fotó: Europress/AFP/Christoph Soeder
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tragédia történt a vágújhelyi Csejte községben vasárnap kora este, amikor egy eltévedt töltény sebzett halálra egy fiatal nőt – írja a Paraméter.

 Az eddig megjelent hírek szerint a tragédiát egy volt rendőr okozta, aki épp a lőfegyverét tisztította, ami véletlenül elsült. Az eltévedt töltény egy utcával arrébb, mintegy 200 méterre találta el a nőt, aki éppen a konyhájában mosogatott.

A kiérkező mentők a Joj TV szerint több mint egy órán át próbálták újraéleszteni, sikertelenül. A hölgy a helyi óvodában tanított, épp most tért vissza a munkájához, miután saját, hároméves kislánya is óvodába ment.

A történtek következtében a rendőrség emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Europress/AFP/Christoph Soeder)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.