Fidesz: Perjés Gábor lebuktatta magát és Karácsonyékat

A Fidesz felszólította Karácsony Gergelyt, fedje fel a rejtélyes pénzember kilétét.

Forrás: Facebook2023. 10. 07. 19:18
Forrás: Perjes Gábor/Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban a Magyar Nemzet munkatársainak adott exkluzív interjút Karácsony pénzembere. Perjés Gábor is megerősítette, hogy külföldi pénzek voltak a 99 Mozgalomnál. A II. kerületi párbeszédes politikus továbbra is kitart amellett, hogy minden törvényesen történt.

Mint ismeretes, a Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampányát kiszolgáló 99 Mozgalomnál az OTP feljelentése nyomán is vizsgálódik a NAV, a többnyire külföldi, ismeretlen eredetű pénzek miatt. Karácsony kitart amellett a magyarázata mellett, hogy adománygyűjtő ládákban gyűjtöttek össze több mint félmilliárd forint összegű adományt.

A Fidesz közleményében most azt írták,

„Egy embertől származhat a teljes 506 milliós adomány, amit Perjés Gábor valutában, készpénzben fizetett be a 99 Mozgalom számlájára. De arra még nem derült fény, hogy ki lehet az a titokzatos ember. Elég a hazugságokból. Karácsony Gergely végre árulja el, kitől van ez a pénz!”

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook/Perjés Gábor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.