Karácsony pénzembere: Elkövettem egy hibát + videó

Egy nagyobb összeg hiányzik Perjés Gábor vagyonnyilatkozatából. A politikus a Magyar Nemzetnek ezt azzal magyarázta, hogy hibát követett el. Az ügyben a NAV is vizsgálódik.

2023. 10. 02. 15:28
Perjés Gábor 99 Mozgalom Forrás: MN-videó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Tény az, hogy kimaradt belőle néhány dolog, amit nagyon sajnálok – ismerte el Perjés Gábor a Magyar Nemzetnek, hogy valóban hiányos vagyonnyilatkozatot adott le.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, az ügyben már az adóhatóság is vizsgálódik, ráadásul a vizsgálatot a Karácsony Gergely-féle 99 Mozgalommal kapcsolatos költségvetési csalás és pénzmosás elkövetésének gyanújával elrendelt nyomozáshoz csatolták.

Perjés Gábor a Magyar Nemzet kérdéseire válaszolva azt mondta, hogy nem nagy összegek maradtak ki a vagyonnyilatkozatából. Azért azt is hozzátette, hogy 

ha ezeket összeadjuk, akkor már egy magasabb összeget kapunk.

Perjés azzal magyarázkodott, hogy azért követett el hibát, mert rosszul értelmezett valamit a dokumentumban.

Borítókép: Perjés Gábor (Forrás: MN-videó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.