Kényszergyógykezelhetik a szatírt, aki egy kutyasétáltató nőt molesztált

Hirtelen benyúlt a nő lábai közé és megmarkolta intim testrészét.

Forrás: Boon2023. 10. 24. 12:42
null
Budapest, 2023. március 18. Pihenõ, kutyát sétáltató az Újhegyi Bánya-tó sétányán. A területen egykoron a Guttmann Izsák 1891-ben alapította téglagyár agyagbányája mûködött, melyet vízbetörés miatt meg kellett szüntetni. A három, 8-12 méter mély tó közül mára egy maradt, a többit feltöltötték. A mocsaras, sokáig elhanyagolt területen a parkot 1979-ben, Szász Péter tervei szerint Szocialista Brigádok parkja néven létesítették, társadalmi munkában az egykori téglagyári bányató körül. A Guttmann illetve a mostani nevén a Mély-tó 1970-es évek óta van az Újhegyi Horgász Egyesület kezelésében. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki Miskolcon egy kutyát sétáltató nőnek benyúlt a lábai közé és megmarkolta intim testrészét – adta hírül a Borsod vármegyei hírportál.

A vádlott tavaly július elején az egyik miskolci futballstadion környezetében sétált, amikor az utcán a délutáni órákban hazafelé tartott két nő, akik közül az egyik kutyát sétáltatott. 

A kutyatulajdonos nő látásból már ismerte a vádlottat, kinézete és korábbi viselkedése miatt félt tőle. Amikor pedig a férfi imbolyogva megindult felé, a nő megfogta a kutyáját. 

Ekkorra a vádlott mellé ért és egy hirtelen mozdulattal benyúlt a lábai közé és a rövidnadrágon keresztül megfogta intim testrészét. 

A nő rákiabált és reflexből, nagy erővel ellökte magától. A vádlott ezután egyszerűen csak tovább sétált. 

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlott tekintetében a kóros elmeállapot, mint büntethetőséget kizáró ok miatt a vád alóli felmentését kezdeményezte, egyidejűleg indítványozva kényszergyógykezelésének elrendelését – tájékoztatta a Boon.hu-t a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.