Kubatov Gábor kiállt Győzike mellett

Durván megalázták és megsértették Gáspár Győzőt a debreceni szurkolók.

2023. 10. 11. 7:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nálunk nem számít, hogy honnan és az sem, hogy mikor érkeztél” – írta Kubatov Gábor a hivatalos közösségi oldalán, majd hozzátette: „Csakis az a fontos, hogy velünk együtt szurkolsz a Ferencvárosért.” 

A Ferencváros elnöke a posztjával kiállt Gáspár Győző mellett, akit a családjával együtt mélységesen megaláztak a vasárnapi Ferencváros–Debrecen meccsen. A debreceni szurkolók kigúnyolták, durva, illetlen, személyeskedő és származására utaló jelzőkkel illették Győzikét. 

Kubatov Gábor diplomatikus és együttérző posztjával reagált a történtekre, melyhez egy közös képet is csatolt a showmannel. 

A hozzászólásokban a szurkolók tiszteletüket fejezték ki a Fradi elnökének, és megemlítették, hogy nem először állt már ki a származása miatt hátrányt szenvedő ember mellett. 

 Kubatov Gábor posztját természetesen Gáspár Győző is megosztotta a hivatalos közösségi oldalán, majd úgy reagált a történtekre: „Mindenki magyar, aki ebben az országban él, és magyarul beszél, és a közösséghez akar tartozni.”

Borítókép forrása: Kubatov Gábor hivatalos közösségi oldala

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.