Bátor , Ákos 2024. február 27.
logo

Kubatov Gábor kiállt Győzike mellett

Magyar Nemzet
2023.10.11. 07:58 2023.10.11. 08:00
Kubatov Gábor kiállt Győzike mellett

„Nálunk nem számít, hogy honnan és az sem, hogy mikor érkeztél” – írta Kubatov Gábor a hivatalos közösségi oldalán, majd hozzátette: „Csakis az a fontos, hogy velünk együtt szurkolsz a Ferencvárosért.” 

A Ferencváros elnöke a posztjával kiállt Gáspár Győző mellett, akit a családjával együtt mélységesen megaláztak a vasárnapi Ferencváros–Debrecen meccsen. A debreceni szurkolók kigúnyolták, durva, illetlen, személyeskedő és származására utaló jelzőkkel illették Győzikét. 

Kubatov Gábor diplomatikus és együttérző posztjával reagált a történtekre, melyhez egy közös képet is csatolt a showmannel. 

A hozzászólásokban a szurkolók tiszteletüket fejezték ki a Fradi elnökének, és megemlítették, hogy nem először állt már ki a származása miatt hátrányt szenvedő ember mellett. 

 Kubatov Gábor posztját természetesen Gáspár Győző is megosztotta a hivatalos közösségi oldalán, majd úgy reagált a történtekre: „Mindenki magyar, aki ebben az országban él, és magyarul beszél, és a közösséghez akar tartozni.”

Borítókép forrása: Kubatov Gábor hivatalos közösségi oldala

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.