Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Megszólalt a férfi, aki macskakölyköket hagyott a Parlament előtt

Nem Schrödinger volt.

Forrás: Police2023. 10. 17. 13:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Állatkínzás miatt hallgatták ki azt a férfit, aki egy kartondobozban öt kiscicát hagyott a Parlament lépcsőjén – adta hírül a rendőrségi portál. Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy valaki macskakölyköket hagyott a Parlament előtt október 12-én az éj leple alatt. 

A macskákra az Országgyűlési Őrség talált rá, a belvárosi járőrök az V. Kerületi Rendőrkapitányságra vitték őket. A rendőrök az állatokat az Újpesti Állatmentő Ligának adták át.

Fotó: Police

A közzétett kamerafelvételek alapján a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai azonosították a kerékpárost, akit Pest vármegyei lakcímén fogtak el október 16-án este nyolc óra előtt nagyjából húsz perccel. 

A 24 éves férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol állatkínzás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. 

A gyanúsított vallomásában elmondta, hogy otthonától két óra alatt jutott el biciklivel a fővárosba. A cicákat egy forgalmas helyen akarta kitenni, hogy így biztosan jó helyre kerüljenek.

Borítókép: Az egyik kölyök (Fotó: Police)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.