Rendelt mostanában valamit? Lehet, hogy lesz egy kis csúszás, egy napra leáll az egyik legnagyobb csomagszállító vállalat

Ez mindenkit érint, aki csomagot vár.

Forrás: Világgazdaság2023. 10. 17. 11:59
Delivery,Driver,Driving,Van,With,Parcels,On,Seat,Outside,The, csomagküldés, csomag, csomagszállítás, foxpost, gls, illusztráció
216667807 Fotó: ESB Professional
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tervezett rendszerfrissítés miatt az egész országban szünetelni fog a Foxpost szolgáltatása szombaton – írja a Világgazdaság a vállalat tájékoztatása alapján. A rendszerfrissítés a csomagautomatákat, az applikációt és a foxpost.hu weboldalt is érinti majd. 

Az informatikai rendszer frissítésére azért van szükség, mert az elmúlt időszakban megnövekedett az ügyfélkör, amelynek a kiszolgálása a szokásos színvonalon a korábbinál nagyobb erőforrást igényel.

A frissítés október 21-én szombaton este tíz óra és éjfél között történik majd meg, ebben az időszakban kell a szolgáltatások kiesésére számítani.

A megjelölt intervallumban küldemények előkészítésére, feladására, átvételére és nyomon követésére sem lesz lehetőség. A leállás magánszemélyekre és üzleti partnerekre is vonatkozik.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.