Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Franciaország

Súlyosan bántalmazott egy idős nőt a jobbágyi rabló, elfogták a bűnözőt + videó

A Nógrád és a Heves vármegyei rendőrök elfogták azt a 32 éves férfit, aki súlyosan bántalmazott egy Jobbágyiban élő idős nőt és más súlyos bűncselekményeket is elkövetett.

Forrás: Police.hu2023. 10. 06. 20:21
rabló, rendőr, bilincs Fotó: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hajtóvadászatot indított a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Hatvani Rendőrkapitányság az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú alapján szeptember 30-án a délutáni órákban, egy jobbágyi családi ház kertjébe bement és megtámadta az ott lakó idős asszonyt olvasható a Police.hu oldalán.

A férfi – miután a sértettet a pincébe bezárta – a lakásból különböző értéktárgyakat vett magához, majd a helyszínről elmenekült. Az orvosi szakvélemény alapján,

a bántalmazás következtében az idős nő súlyos sérüléseket szenvedett.

A körözött férfi a bűncselekményt követő pár napban bujkált a hatóság tagjai elől, azonban a széles körű adatgyűjtés és a felderítő munka eredményeként október 6-án elkapták Apc településen, egy családi ház udvarán.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az elfogott és előállított férfit rablás, személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés és lopás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.