A migrációval a nők elleni erőszakot is támogatja a Momentum

Minél inkább erőlteti a liberális párt a bevándorlást, annál inkább nőni fog a nők elleni erőszak.

2023. 11. 27. 8:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb megmozdulást tartott a Momentum a karmelitánál, ahol ezúttal 

nem bontottak kordont, ehelyett azokat felhasználva molinókat helyeztek ki, hogy megemlékezzenek a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapjáról.

 Gelencsér Ferenc a helyszínen azt mondta, a nők elleni erőszak ügyében egyetlen ember léphetne fel, az az ember, aki – utalva Orbán Viktor miniszterelnökre – nőügyekkel nem foglalkozik, az állami propagandában pedig tárgyiasítják a nőket. A liberális párt most a karmelita elé vonult, hogy szembesítse evvel a kormányfőt.

A Momentum fellépése a nők mellett meglehetősen álságos, hiszen a migráció támogatásával a nők elleni erőszakot is támogatják. Elég csak a 2015-ös kölni fekete szilveszterre gondolni, amikor mintegy ezer migrációs hátterű férfi gyűlt össze, és az újévet ünneplő nőket inzultálták, erőszakolták meg, rabolták ki.

 A brutális éjszaka után a rendőrséghez mintegy 1200 feljelentés érkezett, ebből ötszázat szexuális bűncselekmények miatt tettek. De nemcsak Kölnben, hanem Hamburgban és Stuttgartban is megtámadtak, szexuálisan molesztáltak és/vagy kizsebeltek nőket szilveszter éjjelén. A migrációs hátterű bevándorlók által elkövetett szexuális erőszak mára jól ismert fogalom a legtöbb uniós országban Svédországtól Franciaországig.

Szóval a Momentum, miközben a nők elleni erőszak világnapján Orbán Viktort teszi felelőssé a nőket érő támadásokért, arról mélyen hallgat, hogy a migráció kitartó támogatásával a legkevésbé sem lépnek fel a nők védelmében. 

Erre hívta fel Gelencsér Ferenc figyelmét egy hozzászóló is, aki a pártelnök közösségi oldalán azt írta:

„Minél inkább támogatjátok a bevándorlást, annál inkább nőni fog a nők elleni erőszak, ugyanis azok nagy többségének, akik minden ellenőrzés nélkül elárasztják Európát, a női nem egy alárendelt nem, akivel bármit meg lehet tenni. Úgyhogy ez a nők elleni erőszak rinyálás nálatok nem állja meg a helyét!”

 

Borítókép: Gelencsér Ferenc kivételesen nem bontott kordont (Forrás: Facebook/Gelencsér Ferenc)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.