Betonkeverőt vitt valaki egy BKV-buszra, le is fotózták a látványosságot

Nem vicc.

Forrás: Vezess2023. 11. 17. 17:12
Cement,Mixer,At,A,Construction,Site
128185457 Fotó: FooTToo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tény, hogy sok szürreális dologgal találkozhatnak nap mint nap a budapestiek, de ilyet valószínűleg még nem sokan láttak. A Vezess.hu szúrta ki ugyanis, hogy valaki egy betonkeverőt vitt fel az egyik buszra, egyben, összeszerelve. 

A kép mögötti történet egyelőre rejtély, azonban a portál utánanézett, hogy milyen feltételekkel lehet ilyen szerkezeteket tömegközlekedési eszközön szállítani – ha és amennyiben lehet –, és az alábbira jutottak. A BKK szabályzata szerint ugyanis az utazásból kizárható az az ember, aki magatartásával veszélyezteti saját és utastársai testi épségét, egészségét, a jármű vagy berendezéseinek épségét, tisztaságát, továbbá, aki ruházatával, poggyászával, vagy egyéb módon beszennyezheti a járművet vagy utastársait.

Megjegyzik, ha a busz nem garázsmenet és a fotón nem a buszsofőrt látjuk, könnyen elképzelhető, hogy leszállították a férfit.

A további titkok sorát bővíti az is, hogy nem tudni, hogy a betonkeverőnek volt-e jegye. 

A képet ide kattintva tekintheti meg. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.