A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Droggal árasztotta el Sopront, ítélet született a díler ügyében

A kábítószer hatóanyaga tizenhatszorosan meghaladta azt a mennyiséget, ami fölött legsúlyosabban minősül ez a cselekmény.

Forrás: MTI2023. 11. 29. 11:57
Fotó: pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fegyházbüntetésre ítéltek kábítószerkereskedelem miatt egy férfit, kilenc év múlva szabadulhat – közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség.

A férfi 2019 júniusától nagy tételben vásárolt és állított elő különböző fajtájú kábítószereket, amelyeket Sopronban és környékén értékesített. A nyomozó hatóság 2021. szeptember 21-én a férfi lakóhelyén különféle kábítószereket, azok előállításához szükséges anyagokat és több mint hétmillió forint készpénzt foglalt le.

A kábítószer hatóanyaga tizenhatszorosan meghaladta azt a mennyiséget, ami fölött legsúlyosabban minősül ez a cselekmény.

A férfi különös visszaeső, mivel kábítószer-kereskedelem miatt korábban is már végrehajtandó szabadságvesztésre ítélték, és a büntetés kitöltésétől ezen újabb bűncselekmények elkövetéséig három év még nem telt el.

A Győri Törvényszék kábítószer-kereskedelem bűntette és kábítószer előállításához szükséges anyagokkal való visszaélés bűntette miatt ítélte el a férfit, amelyet az ügyész tudomásul vett, azonban a vádlott és a védője enyhítésért fellebbeztek. A Győri Ítélőtábla a kedden kihirdetett határozatában egyetértett az ügyészi állásponttal, a kiszabott büntetés arányos és szükséges, ezért azt nem enyhítette.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.