Gulyás Gergely: Még mindig Gyurcsány Ferenc a főnök a baloldalon

A baloldalon továbbra is Gyurcsány Ferenc a főnök, tehát úgy lesz, ahogy ő akarja – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón az ellenzék listaállításával kapcsolatos kérdésre válaszolva.

2023. 11. 30. 15:25
Kormányinfó
Fotó: Polyák Attila
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Origó kérdésére, miszerint lát-e esélyt arra, hogy az ellenzék egységesen indul a jövő évi európai parlamenti választáson, illetve hogy Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője többször támadta a DK-t, de most beálltak a DK által is támogatott Karácsony Gergely mellé, Gulyás Gergely azt válaszolta: 

aki meghallgatta Donáth Anna korábbi nyilatkozatát, akkor ma jót nevethet azon, hogy annak semmi súlya és értelme nincs,

hiszen a Momentum EP-képviselője korábban azt mondta, hogy sem ő, sem a Momentum nem fog közös listán szerepelni a DK-val.

– Ehhez képest a Momentum polgármesterei és képviselői sorra jelentkeznek be a DK-listára – emlékeztetett a miniszter. Gulyás Gergely szerint

egy vagy két főnöke van a baloldalnak, Gyurcsány Ferenc vagy a Gyurcsány házaspár, és amit mondanak, az érvényesül.

Ez igaz a közös listára is – tette hozzá.

Borítókép: Gulyás Gergely a Kormányinfón (Fotó: Polyák Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.