Hírhedt magyargyűlölő politikussal tárgyalt Márki-Zay Péter

Daniel Freundot Magyarország nagy barátjának nevezte a bukott miniszterelnök-jelölt.

2023. 11. 28. 19:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyarország nagy barátjával, Daniel Freunddal tárgyaltam kedden – jelentette be büszkén közösségi oldalán Márki-Zay Péter. A hódmezővásárhelyi polgármester kezét, aki tavaly a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje volt, úgy tűnik még mindig nem engedték el a globalista baloldali körök. 

A polgármester beszámolója szerint az Európai Parlament antikorrupciós bizottságának társelnökével beszéltek a mindent átható magyarországi korrupció mellett arról is, hogyan fenyegette meg nyíltan Lázár János Hódmezővásárhelyt, valamint a hazánkban működő német és svájci építőipari vállalkozásokat.

– A zöldpárti politikussal arról is egyeztettünk, hogyan szolgáltatja ki a magyar embereket és a magyar környezetet a kínai érdekeknek Orbán Viktor az akkumulátorgyárak építésével és a biztonsági előírások mellőzésével – újságolta Márki-Zay Péter. Érdekesség egyébként, hogy Németországban Daniel Freund pártja kifejezetten támogatja az akkumulátorgyártás felfuttatását. 

A német EP-képviselő a 2010-es évek kezdete óta módszeresen támogatja Magyarországot és a jobboldali kormányt. Legutóbb azzal vetette észre magát, hogy X-oldalán arról beszélt, Orbán Viktor magyar miniszterelnöktől retteg. 

Borítókép: Freund és Márki-Zay (Fotó: Márki-Zay Péter Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.