Kiengedték a kórházból, három nappal később kiugrott az ablakon

Tragikus.

Forrás: Metropol2023. 11. 14. 6:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismerték és kedvelték a XI. kerületben élő Erzsike nénit, ma már azonban csak egy fekete zászló emlékeztet rá a panelház falán. A Metropol információi szerint ugyanis szombat reggel a negyedik emeleten élő idős nő úgy döntött, hogy véget vet az életének, ezért kiugrott a negyedik emeleti szobája ablakából, miután kórházi kezelésen vett részt. 

A ház egyik lakója a portálnak arról beszélt, hogy Erzsébet egy 90 év körüli nő lehetett és pár napig nem látták, majd pénteken tűnt fel.

„Úgy hallottam, hogy akkor már nagyon elkeseredett volt. Gondolom, a betegsége bánthatta őt nagyon. Van neki családja, látogatták is, így nem a magány viselhette meg” – fogalmazott egy házban élő nő, aki hozzáfűzte, miután megtörtént a tragédia, a házban élők hívtak segítséget az idős asszonyhoz. 

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, vagy öngyilkossági gondolatai vannak, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06-80-820-111-es telefonszámot!

Borítókép: fekete zászló a ház falán (Fotó: Metropol)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.