Szuverenitásunk forog kockán, ha hagyjuk, hogy Magyarországot úgy rángassák, ahogyan a kedvük tartja + videó

Kövér László szerint véget ért egy aranykorszak.

2023. 11. 21. 13:59
Kövér 
Kövér László a Fidesz-kongresszuson
Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Kitört az orosz–ukrán háború, azóta az Európai Unió bevezetett tizenegy oroszellenes szankciós csomagot, amelyek hatására az orosz gazdaság nem rendült meg, az európai viszont igen – de legalább a háború sem ért véget, amelynek a fegyver- és olajbizniszben érdekeltek nagyon örülnek – emlékeztetett Kövér László a Fidesz tisztújító kongresszusán. Az Országgyűlés elnöke kifejtette, ha ez nem volna elég, a brüsszeli föderalisták megpróbálják az országból kiszervezni a független igazságszolgáltatást, átadni a kormány ellenőrzését mindenféle ügynökszervezeteknek és eközben az útonállók még a pénzünket is el akarják rabolni.

Kövér László arról is beszélt, miután milliószámra özönlenek be Európa határain a menekültnek álcázott hódítók, eközben az Európai Unió két évvel került közelebb saját maga felszámolásához. 

– Véget ért egy aranykorszak: Magyarország utóbbi bő évszázadának legtovább tartó, a legtöbbeknek a legtöbb gyarapodást hozó korszaka. Helyét az infláció és a gazdasági, jövedelmi szűkülés elleni küzdelem vette át. Ennek ellenére továbbra is nő a foglalkoztatottság, és nőnek a beruházások, ami reményt ad arra, hogy hamarosan egy új, felfelé ívelő időszak veszi kezdetét – összegzett a házelnök.

 

Borítókép: Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.