Lujza 2024. március 2.
logo

Teljes a káosz az MO-son, a katasztrófaturisták pedig csak tovább rontják a helyzetet

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform
2023.11.24. 17:19 2023.11.24. 17:41
Teljes a káosz az MO-son, a katasztrófaturisták pedig csak tovább rontják a helyzetet

Négy személyautó ütközött az M0-s autóút keleti szektorán, az M5-ös autópálya felé tartó pályaoldalon – adta hírül az Útinform. A beszámoló szerint a 45-ös km-nél a külső és a leállósávon haladnak a járművek. 

A torlódás meghaladta a tíz kilométert, az ellenkező oldalon a bámészkodók miatt pedig több, mint nyolc kilométer hosszan araszolnak a járművek. 

Távolabb, a déli szektorban, az M4-es autóút felé vezető oldalon, a 6-os főúti csomópontnál a rézsűt javítják. Az év végéig tartó munka során a 14-es km-nél a külső és a gyorsító sávot lezárták, több, mint 4 km-es a torlódás.

Máshol sem rózsás a helyzet

Korábban három személyautó ütközött össze az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a Zsámbék-Herceghalom csomópontnál. A 26-os km-nél a korlátozás megszűnt, azonban a 6 km-es torlódás csak lassan oszlik. A 4-es főúton, Karcag térségében egy személyautó és egy kisbusz ütközött össze, ami miatt a 163-as km-nél félpályán halad a forgalom.

Lángol egy trágyadomb az M3-as autópálya mellett, a Hajdúnánás-Tiszavasvári csomópont közelében. A 200-as kilométernél széliránytól függően füst lepheti el az autópályát, jelentősen csökkentve a látótávolságot. Az Útinform felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy rendkívül körültekintően közlekedjenek ezen a szakaszon.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Christian Bruna)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.