Újraindult a vasúti közlekedés a reggeli vonatbalesetben érintett szakaszon

Sáp állomásnál 14 órától megindult a vonatforgalom. A Püspökladányból Biharkeresztesre 14.15-kor induló vonat (6416) már teljes útvonalán közlekedhet, nem kell pótlóbuszra szállni.

2023. 11. 15. 14:46
Csajág, 2021. augusztus 9. A MÁV Start Zrt. egyik 431-es sorozatszámú, GanzMÁVAG-gyártmányú, elektromos meghajtású erõgéppel vontatott és InterCIty (IC) kocsikat is tartalmazó expressz vonatszerelvénye Balatonfüredrõl Budapest Déli pályaudvarára tart az idén villamosított vasútpályán. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vasúti jegyeket és bérleteket 15 óráig fogadják el a Berettyóújfalu–Debrecen, a Berettyóújfalu–Kaba és a Berettyóújfalu–Püspökladány között közlekedő Volánbusz járatokon – közölte hivatalos oldalán a MÁV.

A Püspökladány–Biharkeresztes vonalon a balesetet követő műszaki mentés és helyreállítás végéig még 20-30 perccel hosszabb menetidők előfordulnak.

Amint lapunk arról beszámolt, súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a vétlen vonat vezetője, amikor összeütközött egy tehervonat egy várakozó személyvonattal a Hajdú-Bihar vármegyei Sáp vasútállomásán szerda hajnalban. A vasúti pályában tízmilliós kár keletkezett – hangzott el a MÁV Zrt. helyszínen tartott sajtótájékoztatóján.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.