Üzent Orbán Viktor: Itt nem lesznek bandaháborúk, migránsgettók!

A miniszterelnök közölte, Magyarország megvédi magát és szuverenitását.

2023. 11. 21. 8:32
EP2I2269
Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem leszünk Sorosék adósrabszolgái, nem lesznek bandaháborúk, és nem lesznek migránsgettók Magyarországon! – szögezte le Orbán Viktor a közösségi odalán. A miniszterelnök bejegyzésében közölte, 

megvédjük magunkat a szuverenitásunkat aláásó külföldi kísérletektől, a Brüsszelből és Washingtonból egyszerre támadó Soros-birodalommal szemben is.

 

Ismert, a parlament ma veszi napirendre a harmadik országbeli állampolgárok beutazására és tartózkodására vonatkozó általános szabályokról szóló törvényjavaslatot, amely 

az újra növekvő migráció miatt az idegenrendészeti szabályok szigorítását tartalmazza, valamint meghatározza külföldi állampolgárok Magyarországon történő tartózkodásának, munkavállalásának jogcímeit és feltételeit.

 

 

Borítókép: Orbán Viktor a Fidesz kongresszusán (Fotó: Teknős Miklós)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.