Valaki szöges virsliket szórt szét Szegeden

Már nem ez az első eset a városban.

Forrás: Délmagyarország2023. 11. 05. 22:34
Forrás: PEXELS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeged utcáin többször is szórtak már ki háziállatokra veszélyes mérget, most azonban valaki más módszerrel próbálkozik, ugyanis az ismeretlen állatkínzó

szögeket helyezett el virslikben, majd szétdobálta a Vértó közelében

írja a Délmagyarország.

Egy városi csoportban tette közzé a hírt a közösségi médiában, valamint a szöges virslikről készült képeket egy tag, aki közölte: a kutyájának szerencsére nem esett baja, de szeretné felhívni a figyelmét minden kisállattartónak, aki a környéken sétáltatná kedvencét, hogy vigyázzon.

A Magyar Nemzet már több esetről is beszámolt, hogy ismeretlenek szöges virsliket helyeznek el a főváros több pontján, és ezzel veszélybe sodorják az óvatlan háziállatokat. Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos lapunknak azt mondta: 

a csalétkek kihelyezéséért letöltendő szabadságvesztés is kiszabható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.